DG Lars 1000

DG Lars 1000

De Dik Geurts Lars 1000 is een houtkachel met strakke lijnen die in diverse soorten interieurs geplaatst kan worden. Het hoge rendement garandeert u een maximale opbrengst van warmte.

Dik Geurts gebruikt voor haar haarden en kachels infrarood glas om de warmte in de haard te circuleren. Dit geeft een hoog rendement, houdt de warmte vast in de haard en het glas blijft veel langer schoon.

Het hoge rendement van onze toestellen wordt niet alleen behaald door slimme techniek, maar ook door het gebruik van de allerbeste materialen. Voor een optimale isolatie hebben onze haarden en kachels een dichte stookbodem en bekleden we de verbrandingskamers met het warmtevasthoudende vermiculiet. Hierdoor blijft de temperatuur in de verbrandingskamer hoog wat resulteert in een optimale verbranding.

Zo doordacht, zo simpel in gebruik
Iedere Dik Geurts zorgt voor een hoog rendement en een zo schoon mogelijke verbranding. Alle modellen voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en certificeringen, ze horen bij de absolute top als het gaat om verbrandingstechniek. Hierbij hoeft u geen houtstookexpert te zijn om een mooi houtvuur te maken.

Energie-efficiëntieklasse A+

Specificaties

afmetingen 1000x448x348 mm (hxbxd) gewicht 100kg
vermogen 4-6 kw, rendement 82%
afvoerdiameter 125mm boven of achteraansluiting
kleur donker antraciet
achterwand vermiculiet naturel
brandstof hout
type vrijstaand
Adviesprijs € 1665,--  Neem via onderstaand formulier contact op voor onze prijs.

Informatie over deze kachel

Wilt u een offerte voor het installeren van deze kachel ontvangen of wilt u meer informatie over deze kachel en onze prijs vul dan onderstaand formulier in.
  • Uw gegevens worden alleen gebruikt om contact met u op te kunnen nemen zodat we uw vraag kunnen beantwoorden.