Dru Diablo Next hanghaard

Dru Diablo Next hanghaard

Het compacte formaat en het feit dat de haard aan de wand gemonteerd wordt maakt dat de haard weinig ruimte in beslag neemt. Door de keuze uit twee kleuren is de Diablo naar eigen smaak uit te voeren en daarmee de lieveling van vele huiskamers.
Bovendien zorgt het lage vermogen van 3,8 kW dat de haard in vrijwel iedere woonruimte te plaatsen is.

Extra’s
Deze DRU Diablo Next gaskachel die gebruik maakt van het zogenaamde gesloten systeem, is nog verder te verfraaien door gebruik van een sierpijp en de inzet van een ceraglass achterwand. De sierpijp wordt vaak gebruikt wanneer u door de gevel naar achteren gaat. Door de sierpijp te gebruiken heeft u geen bocht in de kamer in het zicht maar lijkt het net alsof de pijp door het plafond verdwijnt. De optionele ceraglass achterwand zorgt ervoor dat de vlammen gespiegeld worden en u optisch een diepere haard krijgt met meer vuur.

Inclusief afstandsbediening. Geen meerprijs propaan. meerprijs Ceraglass € 100.00, sierpijp verstelbaar € 400,-

Specificaties

afmetingen bxhxd: 54.1 x 65.7 x 37,2 cm
vermogen 1.7-3,8 kw
afvoerdiameter 100/150 mm
kleur Zwart of alu-metallic
achterwand Zwarte staalwand
brandstof gas
type vrijstaand met gesloten verbranding
Adviesprijs € 2.225,00  Neem contact op voor onze prijs.

Dru Trio RCE

Dru Trio RCE

DRU Trio RCE gaskachel
Natuurlijk dankt deze kachel zijn naam aan de drie ruiten. Deze drie ruiten geven een subliem zicht op het mooie vuur in deze gaskachel van DRU. Deze RCE versie houdt in dat deze kachel geleverd wordt met een afstandbediening die voorzien is van een knop om de kachel elektronisch te laten ontsteken. Oftewel, de waakvlam kan met deze versie door middel van de afstandsbediening aan- en uitgezet worden.

Voor groot en klein
Zowel grote als kleine woonkamers kunnen worden voorzien van een prachtig middelpunt van vuur met 3-D-effect, zichtbaar vanuit meerdere posities. Opmerkelijk is het hoge vlambeeld met gloei-effect dat goed zichtbaar is door alle drie aanwezige glasramen. Met het niet al te hoge vermogen van deze Dru Trio voelt hij zich in iedere kamer thuis. heeft u een moderne woning, goed geisoleerd en eventueel in combinatie met vloerverwarming? Met de Trio wordt het niet snel te warm terwijl u wel de kamer even snel een paar graden kan opwarmen.

Snel mooi, mooi snel!
Een bijzondere eigenschap van deze gaskachel is, dat deze ten opzichte van de andere soortgenoten, bij het aanzetten bijna meteen mooie gele vlammen geeft. Dus geen drie kwartier wachten maar meteen een mooi vuurbeeld. Zeker in combinatie met de beschikbare zwart glazen achterwand.

Glazen achterwand
Sinds kort is deze kachel leverbaar met een zwart glazen achterwand (ceraglass). Dat geeft nog meer diepte aan deze gashaard en versterkt het 3D effect door de weerspiegeling van de vlammen in de achterwand en daardoor weer extra in de zijruiten.

Specificaties

afmetingen bxhxd: 50,5 x 100,6 x 42,4 cm
vermogen 2.4-4,2 kw, rendement 80%
afvoerdiameter 100/150
kleur antraciet
achterwand Zwarte staalwand, optioneel met ceraglass
brandstof gas
type vrijstaand met gesloten verbranding
Adviesprijs € 2.780,00  Neem contact op voor onze prijs.

Dru Metro 80XT Eco Wave

Dru Metro 80XT Eco Wave

DRU Metro 80XT Eco Wave
De unieke brander van DRU verdeeld het vuur over de gehele breedte en diepte van de haard. Door de verhoogde ruit heeft u een nog mooier en ruimer zicht op de vlammen. Door het lage vermogen van 5,1 kW is de haard ideaal voor de kleinere woonruimtes of als bijverwarming in de moderne goed geïsoleerde woningen.

Opties voor de DRU Metro 80
Deze gashaard kan worden voorzien van een houtset of witte Carrara kiezels. Verder is er een optionele ceraglass achterwand beschikbaar. De vlammen worden door deze zwarte spiegel gekopieerd waardoor het beeld onstaat dat de haard twee keer zo diep is. Ook heeft deze haard als optie ontspiegeld glas, met deze optie is het net alsof er geen glas in uw haard zit, zo lijkt het net alsof u een openhaard in uw woonkamer heeft.

Inclusief bedieningsluik en afstandsbediening met Eco Wave.

Specificaties

afmetingen ruit (bxh): 80 x 33 cm inbouwmaat bxhxd: 98,6 x 82 x 39,4 cm
vermogen 2,4-5,1 kw
afvoerdiameter 100/150
achterwand Zwarte staalwand, optioneel met meerprijs ceraglass
brandstof gas
type inbouw
Adviesprijs € 3.250.00  Neem contact op voor onze prijs.

Dru Paco Eco Wave

Dru Paco Eco Wave

DRU Paco een compacte hoekhaard die onderscheidend is in zijn soort. Deze haard kan geheel ingebouwd of deels met uitbouw worden geplaatst.
Naast het feit dat het vermogen van de haard beperkt is zorgt het compacte formaat ervoor dat de haard weinig ruimte in beslag neemt en in vrijwel iedere woonruimte te plaatsen is.
De Dru Paco beschikt over een innovatieve brander met meerdere niveaus. Deze zorgt voor een hoog en realistisch vlammenspel met een fraai gloei-effect.

Minder verbruik en mooier vlambeeld
Door gebruik te maken van de nieuwe brandertechniek Eco Wave, heeft deze DRU Paco niet alleen een vol, hoog en modulerend vlambeeld, maar bespaart u ook op de kosten. Daarbij kunt u wel genieten van dit vlambeeld terwijl de gashaard niet eens op vol vermogen aan het werk is.

Inclusief afstandsbediening met Eco Wave, inclusief bedieningsluik

Specificaties

afmetingen bxhxd: 54,6 x 107.6 x 54,6 cm
vermogen 2,1-5 kw
afvoerdiameter 100/150
kleur Kaderlijst: antraciet of alu-metallic
achterwand Cerglass
brandstof gas
type inbouw
Adviesprijs € 3.610,00  Neem contact op voor onze prijs.

Dru Metro 100XT Eco Wave

Dru Metro 100XT Eco Wave

De DRU Metro 100XT komt onder andere goed tot zijn recht in een moderne en strakke opstelling. Voorzien van de modernste (EcoWave) technieken geeft deze haard een prachtig vlambeeld.

Ook heeft deze haard als optie ontspiegeld glas, met deze optie is het net alsof er geen glas in uw haard zit, zo lijkt het net alsof u een openhaard in uw woonkamer heeft.

Hoge ruit in deze Metro 100XT
De Metro 100 lijn van DRU is voorzien van een extra hoge ruit. Daardoor heeft u een nog beter zicht op het vuur. Voor het onderhoud is deze ruit naar voren te klappen waardoor dit heel eenvoudig zelf uit te voeren is.

Inclusief bedieningsluik en afstandsbediening met Eco Wave

Specificaties

afmetingen ruit (bxh): 100 x 41.5 cm inbouwmaat: bxhxd: 124,7 x 81,8 x 41cm
vermogen 3,9-9 kw
afvoerdiameter 130/200mm
achterwand Zwarte staalwand, optioneel met meerprijs ceraglass
brandstof gas
type inbouw
Adviesprijs € 3.650,00  Neem contact op voor onze prijs.

Dru Metro 80XT tunnel gashaard

Dru Metro 80XT tunnel gashaard

Inclusief bedieningsluik en afstandsbediening met elektronische ontsteking, inclusief houtblokken of carrara kiezels geen meerprijs propaan

Specificaties

afmetingen ruit (bxh): 80 x 33 cm inbouwmaat bxhxd: 98,6 x 87 x 46.4 cm
vermogen 5 kw
afvoerdiameter 100/150
brandstof gas
type inbouw
Adviesprijs € 3.800,00  Neem contact op voor onze prijs.

Dru Largo Tunnel inbouwhaard

Dru Largo Tunnel inbouwhaard

Door het glas aan twee zijden wordt het vuur vanuit meerdere posities zichtbaar. De haard is daardoor uitermate geschikt voor situaties waarbij de woonruimte wordt gesplitst in bijvoorbeeld een eet- en zitgedeelte.
Anders dan de meeste roomdividers heeft de Largo een groot en vooral hoog ruitoppervlak waardoor er meer zicht is op de andere ruimte wat zorgt voor een ruimtelijk effect.

Inclusief bedieningsluik en afstandsbediening met elektronische ontsteking.

Specificaties

afmetingen inbouwmaat bxhxd: 99,5 x 107 x 48 cm ,ruit (bxh): 79,6 x 66,7 cm
vermogen 4,9-7.3 kw
afvoerdiameter 100/150
achterwand Zwart staalwand
brandstof gas
type inbouw
Adviesprijs € 4.085,00  Neem contact op voor onze prijs.